Arrow med ny livssyklusplattform

Ny, nettbasert produkt-livssyklusplattform inkluderer utvidet komponentsøk og interaktive designverktøy

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Med en av industriens (ifølge Arrow) mest omfattende komponentdatabase og interaktive designfunksjoner, tilbyr Arrow Electronics nå den første helintegrerte produktlivssyklus-tjenesten for elektronikkomponenter.

På arrow.com skal brukeren kunne møte sine komponentbehov gjennom et intelligent søk blant millioner av komponenter fra flere hundre leverandører. Dette gjøres ved å bruke omfattende funksjoner som produktvelgere, kryssreferanser og stykklister (BOM), heter det i en pressemelding fra Arrow.

Så snart en bruker er ferdig med designet ved hjelp av de interaktive funksjonene, skal han enkelt kunne generere en stykkliste og kjøpe komponenter, uten å forlate nettsiden. Designingeniører over hele verden skal dessuten kunne samarbeide sikkert på delte design, ved å bruke meldetjenester og sanntidsoppdateringer. I tillegg kan de nyttiggjøre seg støtte fra Arrows tekniske eksperter over hele Europa, Midt-Østen og Afrika.

– Dette er en de første ressursene av sitt slag i verden og bygger på den mest robuste informasjonsdatabasen i denne industrien, hevder Andy King, direktør for Arrows komponentvirksomhet i Europa, Midt-Østen og Afrika. 

Powered by Labrador CMS