AC-DC kraftforsyning på 1300 watt

Murata kommer i dag med en ny 1300 W modell i sin D1U3CS-serie med front-end AC-DC kraftforsyninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

D1U3CS 1300 skal kunne levere 1.300 W med utgangspunkt i et stort inngangsområde fra 108 til 264 VAC. Den kan skiftes ut under bruk «hot pluggable», har ingen krav til minimumslast, og inneholder integrerte lavtaps ORing felteffekttransistorer (FETs) på den 12 V utgangen, med tanke på feiltolertante og N+1 redundante applikasjoner.

Varianten D1U3CS-W-1300F har også hovedutgang på 12 VDC, men enheten har i tillegg mulighet for en ekstra utgang på enten 3,3 eller 5,0 VDC for for å drive standbykretser. Det benyttes aktiv effektfaktorkorrigering for å redusere harmoniske forstyrrelser på inngangen, samt sikre samsvar med IEC61000-3-2 standarden, med en typisk effektfaktor på 0,99. Den aksepterer også den universelle IEC C14 AC kraftinngangskontakten.

Begge modellene er digitalt programmerbare, og utstyrt med I2C grensesnitt. De støtter den industristandard PMBus kommunikasjonsprotokollen, og inneholder begge et EEPROM-minne som er forhåndsprogrammert med data om enheten.

Typiske applikajsoner for D1U3CS-serien kan være systemer som anvender distribuerte kraftarkitekturer, som innen databehandling, lagring, nettverk, datasenter, samt test- og målesystemer, opplyser Murata Power Solutions.

Powered by Labrador CMS