Sporer instruksjoner i sanntid

IAR Systems skrur opp tilbudet av debuggingsløsninger, med en ny probe for full sporing av instruksjoner i sanntid

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det svenske selskapet IAR Systems lanserer nå I-jet Trace, en kraftig probeløsning med omfattende debuggings- og sporingsmuligheter.

I-jet Trace har bl.a. stor sporingsminnekapasitet og høyhastighets kommunikasjon via USB 3. Den skal støtte alle ARM Cortex-M kjerner, inkludert den nye ARM Cortex-M7 kjernen, med muligheter for Embedded Trace Macrocell (ETM). ETM sporer hver enkelt instruksjon som eksekveres, og gir utviklerne meget god innsikt i mikrokontrollerens aktiviteter, og skal gjøre dem i stand til å finne de «million dollar bugs» som er vanskelig, eller til og med umulig, å finne på annen måte.

Det nye sporingsverktøyet tilbyr en minnekapasitet på 32 Msampler og er laget for å dra full nytte av hastigheten og strømleveransen fra kommunikasjonsporten SuperSpeed USB 3 for å oppnå høy debuggingshastighet.

Proben skal tillate sanntids sporingsklokking ved opptil 150 MHz og Serial Wire Output (SWO) med bruk av Manchester og UART, klokking ved opp til 200 Mbps. Sporingsdata samles inn av C-SPY Debugger i IAR Embedded Workbench, og kan visualiseres og analyseres i ulike vinduer.

Powered by Labrador CMS