Skapserie for tøffe miljøer

IP66-godkjente skap i 45 forskjellige størrelser lanseres nå i Norge av Eaton.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

En av Eatons, i følge selskapet, mest populære produktserier blir nå introdusert i det norske markedet. Med IP66-godkjente CS-skap i 45 forskjellige størrelser som tilbyr 180 grader valgfri innføring fra topp eller bunn, leverer Eaton nå en fleksibel produktserie tilpasset flere typer installasjoner.

Alle skap kan snus 180 grader for valgfri innføring fra toppen eller bunnen, hvor flensåpningen er plassert i bakkant av skapet for å lette enkel kabling til monteringsplaten. Skapene leveres i 45 forskjellige størrelser, fra 250x200x150 mm opp til 1200x1200x250 mm. CS IP66 er utstyrt med montasjeplater av galvanisert stål for sikker installasjon av koblingsanlegget og er i tillegg EMC-beskyttet.

Når det gjelder ekstrautstyr har for eksempel dørene profilskinne med perforeringer på 50mm for å feste DIN-skinner eller tilkobling av kabelkanaler til ledninger. Det er også kanalprofil for beskyttelse mot inntrengning av vann, olje eller smuss når døren åpnes. Som tilleggsutstyr tilbys også en skrå utformet topphatt.

Sikkerheten er ivaretatt med ekstra stabilt og standardisert låssystem laget av høykvalitets metall og internt skjulte dørhengsler. «Quick-change»-teknologi sørger for rask dørfjerning for videre behandling eller bytte av dørhengsel. Skapene er pulverlakkert i fargen RAL 7035, både internt og eksternt, for å sikre god slitestyrke og korrosjonsbestandig beskyttelse.

Skapene har gjennomgått slagkrafts-tester i henhold til IK09-standarden, som gir beskyttelse mot direkte berøring av aktive deler.

Powered by Labrador CMS