Lönne blir Brammer

Etter at det børsnoterte selskapet Brammer overtok Lönne Scandinavia i januar i år, tar den nye eieren nå steget helt ut og endrer firmanavnet.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Dermed går navnet Lönne Scandinavia fra 1. januar 2015 over i historien.

– Gjennom snart 70 år har Lönne Scandinavia opparbeidet seg en solid stilling og meget verdifull kundeportefølje i det nordiske markedet. Brammers visjon og strategi bak oppkjøpet, er en klar ambisjon om å styrke og utvikle denne posisjonen ytterligere. Derfor er det riktig og nødvendig at Lönne Skandinavia nå skifter navn til Brammer, sier Ole Jacob Myre som er sjef for Brammer i Norden.

Ole Jacob Myre.

Brammer Group, som ble etablert i 1920, regnes som en av Europas ledende leverandører av produkter og tjenester til teknisk industrielt vedlikehold, reparasjoner og overhaling.

Selskapet, som er representert i 22 land, har 100.000 kunder og omsatte for nærmere 8 milliarder kroner i 2013.

– Med navneskiftet får Lönne Skandinavia en synlig tilhørighet med Europas viktigste leverandør innen teknisk vedlikehold. Samtidig får Brammer en langt sterkere markedsprofil i Norden. Samlet gir navneskiftet derfor viktige synergier for selskapets videre satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For våre eksisterende kunder vil selve navneskiftet bety enklere tilgang til Brammers kompetanse og produktutvalg innen teknisk vedlikehold, sier Myre.

Powered by Labrador CMS