Hapro kutter 75

Under et allmøte i går ble det klart at Hapro kutter ytterligere 75 årsverk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I en melding fra Hapro heter det at bedriften har gjennomgått noen krevende år med sviktende omsetning, samt bortfall og endring av arbeidsoppgaver som følge av endret produktmiks. Dette sammen med behovet for produktivitetsvekst gjør at Hapro ser det nødvendig å gjennomføre en kostnadstilpasning inn mot 2015.

Les også: Hapro varsler ytterligere permitteringer

«Til tross for nye kunder og høy aktivitet hos de fleste av våre etablerte kunder forventes det en nedgang i driftsinntektene for 2015, sammenlignet med inneværende år. Hovedårsaken til den forventede nedgangen er betydelig redusert aktivitet mot én konkret kunde. Ansatte ved Hapro er informert om at det vil bli satt i gang en komplett tiltakspakke i løpet av november. Endringene vil omfatte bemanningstilpassinger, omorganisering og reduserte driftskostnader. Bemanningstilpassingen vil utgjøre i størrelsesorden 75 årsverk og ansatte er blitt løpende orientert, nå senest tirsdag 11. november», heter det i pressemeldingen.

– Alle endringer har som mål å sørge for en bedre ressursutnyttelse, en effektiv, fleksibel og produktiv organisasjon, sier administrerende direktør Erik Lundbekk i pressemeldingen.

Les også: Hapro kutter 125

Powered by Labrador CMS