Makerbot er nå å finne i ELFA Distrelecs portefølje av 3D-printere.

ELFA Distrelec øker utvalget av 3D-skrivere

Elektronikkdistributøren ELFA Distrelec utøker produktutvalget innen det raskt voksende 3D-skriversegmentet. Distributøren nå åtte skrivere og en skanner fra fire forskjellige produsenter i sitt sortiment.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I tillegg til det som nå finnes melder selskapet at de innen utgangen av året vil legge til ytterligere to nye modeller i sin 3D-skriverportefølje.

3D-printing er i rask utvikling, spesielt i Skandinavia og andre høyt industrialiserte regioner. ELFA Distrelec var tidlig ute med å se potensialet innen 3D-printing. Dette gjør at elektronikkdistributøren er i stand til å dekke de fleste behov innen 3D-printing i forskjellige segment, heter det i en melding fra selskapet.

I dag kan man velge mellom produkter fra leverandørene Makerbot, Bee og Weistek. Skrivere fra Makerbot og Bee inkluderer en ettårig serviceavtale fra produsenten. Disse serviceavtalene omfatter i de fleste tilfeller reservedeler, telefonstøtte og gratis evaluering. Weistek er kjent for konkurransedyktige priser.

I tillegg til de nevnte merkene kan ELFA Distrelec også tilby et sett for de som liker å bygge sitt eget utstyr. Velleman K8200-Kit monteres av brukeren selv. Og fordi dette er et byggesett kan det enkelt modifiseres og tilpasses brukerens behov. I tillegg er den kompatibel med all gratis RepRap programvare og firmware.

Powered by Labrador CMS