25 år for Hatteland Display

I november i år feirer Hatteland Display 25 års jubileum som leverandør av maritime skjermer og dataløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Siden 1989 har selskapet levert mer enn 200.000 produkter til systemintegratorer verden over. I følge en pressemelding torsdag gjør dette Hatteland Display til en klar global markedsleder for typegodkjente skjermer, datamaskiner og paneldatamaskiner for det profesjonelle maritime markedet. Produktene brukes om bord på de fleste typer skip som handelsskip, cruiseskip, offshorefartøy, arbeidsbåter, militære fartøyer og større fritidsbåter. Hovedsakelig benyttes produktene til navigasjon og radar, automasjonssystemer og overvåkningssystemer.

I 2014 vil selskapet levere mer enn 21000 produkter fra fabrikken i Nedre Vats utenfor Haugesund. Dette er rekord og «all time high», heter det.

Series X er navnet på en ny produktserie som nylig har blitt introdusert til markedet. Serien har glassfront, berøringsskjerm og mulighet for PC integrert i skjermen (panel-PC).

Med ny lovgivning for bruk av elektroniske kart for eksisterende skip (ECDIS), økende bruk av berøringsskjermer i stedet for mekaniske kontrollpaneler og neste generasjon broløsninger vil gi muligheter for videre vekst og utvikling for Hatteland Display i årene fremover, heter det i meldingen.

Powered by Labrador CMS