Flere ARM-moduler

Arrow Electronics, Inc., har inngått en distribusjonsavtale med ShiraTech, leverandør av ARM-baserte system-på-modul innvevde datasystemer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Ifølge avtalen skal Arrow levere AT-501 system-på-modul-løsninger utviklet av ShiraTech og Arrow i samarbeid. AT-501 benytter en Atmel SAMA5D3 ARM Cortex-A5-basert prosessor.

Modulen skal bidra til å korte ned utviklingstiden og til å fokusere på bedriftenes egen intellektuelle eiendom. AT-501 kombinerer høy ytelse og lavt energiforbruk med en omfattende støtte til periferiutstyr brukt i utvikling av mobile- og batteridrevne systemer som krever minst mulig energiforbruk.

–Ved å kombinere system-på-modul med omfattende utviklingsverktøy og programvarestøtte, forenkles designprosessen og utviklingskostnadene reduseres. Dette er viktige fordeler for Arrows kundebase, sier Jacko Wilbrink, senior produktmarkedsdirektør, Atmel Corporation.

Arrow og ShiraTech har valgt Timesys til å levere en Linux-basert kortstøtte-pakke, direkte tilgjengelig fra Arrow. Timesys’ LinuxLink, som består av innvevde Linux-verktøy, sørger for en enkel vei til å designe, bygge, installere, feilsøke og vedlikeholde en innvevd Linux kortstøtte-pakke for ShiraTech AT-501.

Arrow og ShiraTech har også gått sammen om å introdusere Spark-100, et industrielt innvevd system-på-modul ferdig til bruk, som er basert på Altera Cyclone V systembrikke. Ved bruk av konfigurerbar logikk, gjør Spark utviklere i stand til å designe optimale løsninger for applikasjoner ved å legge til tilpassede akseleratorer og et bredt utvalg av periferi-sett.

Mer informasjon her.

Powered by Labrador CMS