Tar “programvarebasert” ett skritt videre

NI tar ett skritt videre med VirtualBench, som tilbyr fem sentrale instrumenter i ett produkt. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

National Instruments lanserer i dag VirtualBench, et alt-i-ett-instrument som integrerer et mikset signaloscilloskop, funksjonsgenerator, digitalt multimeter, programmerbar DC-strømforsyning og digital I/O. VirtualBench brukes via programvareapplikasjoner som kjører på PC eller iPad. Enheten har de mest vanlige, rimelige funksjoner og åpner ifølge selskapet nye muligheter for hvordan utviklere bruker bordmodell-instrumenter.

Fordi VirtualBench i dag bruker kommersielle dataplattformer, kan ingeniører og forskere utnytte de nyeste teknologiene, som berøringsskjermer, flerkjerneprosessorer, trådløs tilkobling og intuitive grensesnitt. Forenklingen og flere muligheter gjennom programvare, gir en mer effektiv feilfinning og validering av kretser, heter det.

– Vi bygger på det NI gjør best, som er vår programvarebaserte tilnærming til test og måling, sier Chad Chesney, direktør for data acquisition marketing ved NI. – VirtualBenchs programvarebaserte brukeropplevelse er mer intuitiv og skaper en effektivitet som går utover det å bare ha disse fem instrumentene i én enhet. 


Det betyr at instrumentet opptar minimal plass på skrivebordet eller benken. Instrumentkonfigurering skal bli enklere gjennom konsistente, brukervennlige grensesnitt.

I tillegg tilbyr løsningen nye funksjoner og bedre brukervennlighet med et samlet overblikk over flere instrumenter, visualisering på større skjermer og kvikkfunksjon for lagring av data og Virtualbench kan integreres sømløst med LabVIEW programvare for systemdesign.

Mer om VirtualBench her.

Powered by Labrador CMS