Omsorg, helse og teknologi møtes i Østfold

Nettverksmøte i regi av GRO Helsenettverk og Mosseregionens næringsutvikling i samarbeid med Oslo Medtech.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Dersom du er interessert i eller jobber med helse- og omsorg på sykehus eller i kommuner, høyskole eller bedrifter kan det være nyttig å få med seg dette nettverksmøtet 19. juni.
 
Her kan man få anledning til å lære av de aller beste om hvordan man skaper ekstraordinære samarbeidsprosjekter som resulterer i bedre pasientbehandling og arbeidsplasser, og skaffe seg nyttige kontakter og kunnskap dersom man jobber med helse- og omsorgsteknologi.



Mosseregionens Næringsutvikling fasiliterer GRO Helsenettverket i Østfold. Sammen med helseteknologiklyngen Oslo Medtech jobber de med en felles klyngesatsning rundt helse i Østfold. Fokus for satsningen er samhandling og velferdsteknologi.

Målet er å etablere spennende innovasjonsprosjekter i Østfold mellom ulike private og offentlige aktører i og utenfor fylket.
 


Dette frokostmøtet finner sted ved Inspiria Science Center, Sarpsborg. Påmelding og program finner du her.

Programmet omfatter blant annet erfaringer med helsenettverk og klyngesamarbeid, fokus på «Teknologi og verdighet» og utvikling av brukervennlige hjelpemidler, virtuelt besøk til det nye Østfold sykehuset, og rekruttering av fremtidens fagpersonell i helse og omsorg.

Powered by Labrador CMS