Nye skop med avansert UI

Teledyne LeCroy tilbyr nå det avanserte brukergrensesnittet MAUI også på rimeligere skop i WaveSurfer 3000 serien.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Denne uken lanserer Teledyne LeCroy en ny WaveSurfer 3000 skopserie med det avanserte brukergrensesnittet MAUI. Dette brukergrensesnittet, som tidligere bare har vært tilgjengelig på de dyreste skopene, er bygget for berøringsskjermer, og skal integrere et dyptpløyende målesett og multi-instrumentfunksjoner i en banebrytende brukeropplevelse, som det heter, alt i en 10,1 tommers berøringsskjerm.

WaveSurfer 3000 skopene kommer med båndbredder fra 200 MHz til 500 MHz, med 10 Mpts/kanal minne og opp til 4 GS/s samplingshastighet.

Utover vanlige oscilloskopfunksjoner kan WaveSurfer 3000 by på et utvalg av multi-instrumentfunksjoner, som bølgeformgenerering vha. en innebygd funksjonsgenerator, protokollanalyse med seriell datatrigger og dekoding, og logikkanalyse med en tilgjengelig opsjon for 16 blandede kanaler.

WaveSurfer 3000 skopene kommer med båndbredder fra 200 MHz til 500 MHz.

Med kombinasjonen av rask bølgeformoppdatering på 130.000 bølgeformer/sekund med History modus bølgeformavspilling og WaveScan søk & finn, skal WaveSurfer 3000 ifølge Teledyne LeCroy egne seg godt til å finne unormale hendelser i et signal.  Det avanserte, aktive probegrensesnittet skal videre gi god fleksibilitet for målinger på høye spenninger, høye frekvenser, strømmer, eller differensielle signaler.

Verktøysettet omfatter mange kraftige matte- og målefunksjoner, segmentert minne i sekvensmodus, og i tillegg skal LabNotebook sikre at problemer kan debugges, analyseres og dokumenteres for raskere løsninger.

Prisen for disse skopene ligger mellom 3.000 og 7000 euro, avhengig av antall kanaler og hastighet.

Powered by Labrador CMS