Utviklingsfirma ansetter egen salgsdirektør

Kjent navn fra bransjen er blitt ny salgsdirektør i Bitvis AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Ifølge adm. direktør Espen Tallaksen hos Bitvis har selskapet over lengre tid vært på utkikk etter en salgsmann med sterk teknisk bakgrunn. Nå har de endelig funnet ham, og William Braathen er tilsatt som ny salgsdirektør.

– For Bitvis er teknisk innsikt på alle nivåer helt nødvendig for å kunne gi god nok service. Våre programvare- og FPGA-utviklere tar aktivt del i vår interne metodeforbedringsprosess, i deling av kunnskap og erfaringer, og i utvikling av viktige støtteverktøy og bibliotek, sier Tallaksen. Aktiv involvering og koordinering av metoder gir langt bedre tjenester både som designsenter og som konsulenter hos kundene, mener han:  – Derfor er det så viktig for oss å ha en salgsdirektør som forstår hvor kritiske dette er for at kundene våre skal lykkes.

William Braathen.

William Braathen flere års erfaring med maskinvare-, programvare- og FPGA-utvikling. I tillegg har han salgserfaring fra Recab Embedded Computers, Arrow, 4tech og Acte, som har gitt ham en god oversikt over det norske markedet, og ikke minst erfaring fra den globale elektronikkindustrien. Dette tror Tallaksen vil være verdifullt i arbeidet med å finne de beste løsningene for kundene.

Ansettelsen betyr også at Tallaksen nå vil få mer tid til å følge opp prosjekter og metodikk – og ytterligere forbedre prosjekteffektivitet og produktkvalitet, opplyser han.  

Powered by Labrador CMS