Skreddersydd industriell kommunikasjon

Det svenske selskapet HMS Industrial Networks lanserer nå et initiativ for å øke fokus på skreddersydde løsninger for industriell kommunikasjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Lokale utviklingssentre over hele verden vil hjelpe kunder med å utvikle løsninger for deres spesifikke behov. Industriell nettverkstilkobling, maskinkommunikasjon, trådløse løsninger, integrert sikkerhet og eksternadministrasjon osv. er satsningsområder, opplyser selskapet.

Skreddersydde prosjekter ved HMS strekker seg fra enkel merkemarkering, til utvikling av fullstendig nye produkter. Alt av utvikling er basert på teknologiene og plattformene Anybus, IXXAT og Netbiter, som allerede kan vise til tusenvis av timer med forskning og utvikling av HMS, noe som ifølge HMS vil redusere kundenes kostnader samt tid til markedet.

For veldig spesifikke krav vil HMS skreddersy unike OEM-løsninger. Basert på utprøvde teknologier og plattformer utvikler de tilpassed løsninger for kunden når det gjelder maskinvare, programvare, kommunikasjonsgrensesnitt, ytelse og funksjonalitet.

Eksempler på HMS-produkter.

Typiske tilpasningskrav er høyere IP-beskyttelsestyper, spesielle kortstørrelser og formfaktorer, spesielle kontakter, spesielle strømforsyninger, kabinettdesign eller spesielle protokollimplementeringer.

HMS ekspertise innen løsninger for sikkerhet i henhold til IEC 61508 hjelper kunder med å implementere funksjonell sikkerhet i sine produkter, noe som kan være utfordrende og krever mye kunnskap. Ferdigbygde stakker og maskinvare er tilgjengelige for bruk og tilpasning for spesifikke behov.

HMS tilbyr også tilpasnings- og implementeringstjenester av programvare og IP-kjerneprodukter i kundedesign som kan rettes mot alle bruksområdet innenfor industriell kommunikasjon. Eksempler på dette er stakk for innebygde løsninger, IP-kjerner (FPGA), PC-baserte drivere (Linux, Windows) og OEM-spesifikke verktøy og programvare for nettbasert eksternkontroll.

Utvikling og produksjon foregår ved hovedkvarteret i Halmstad, Sverige og i Weingarten, Tyskland. Norsk representant er AD Elektronikk AS i Ski.

Powered by Labrador CMS