Siste frist for FPGA Forum

Til å melde seg på, altså. Neste års FPGA-samling går av stabelen onsdag 11. og torsdag 12. februar 2015 i Trondheim, og har fått et spennende program, pluss jubileumsgodbit. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I tillegg har man også i år fulgt opp tilbudet med Workshops Tirsdag 10. februar. Fullt program for FPGA-forum er nå tilgjengelig på http://bitvis.no/fpga-forum/.

– Vi har også i år lykkes med å få med oss store internasjonale aktører innen FPGA, heter det i invitasjonen.  Faktisk er det 3 internasjonale keynotes denne gangen.

Det hele åpnes av Adam Taylor, som leder avdelingen High Performance Imaging Solution Division i selskapet e2v, med den noe kryptiske presentasjonen «What will ET make of My FPGA choice».

Veteranen Pat Mead, FAE-sjef i Altera Europa følger opp med «How convergence is writing the FPGA industries development landscape».

Dag to åpnes av Jim Lewis, VHDL Training Expert, SynthWorks, med temaet «The Whys and Whats of Advanced Verification»

I tillegg har man avslutningsforedrag fra to meget spennende bedrifter i Norge.

Som vanlig kjøres det selvfølgelig to parallelle tracks med mange interessante presentasjoner fra norske bedrifter, akademia og leverandører.

Sist, men ikke minst finner du en bred utstilling med alle de viktigste leverandørene i bransjen.

Som et ekstra trekkplaster i forbindelse med 10-års jubileet for FPGA-forum får vi en vitamin-innsprøyting fra nestoren blant norske eventyrere, Stein P. Aasheim.

Programmet finner du her.
Meld deg på via Teknas websider: http://www.fpga-forum.no/
Deadline for påmelding er mandag 22. desember (etter dette kan det ikke garanteres plass på konferanse/hotell).

Powered by Labrador CMS