Ny kilde for motorstyringsapplikasjoner

Mouser lanserer ny nettside fokusert rundt motorstyringsapplikasjoner. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Mouser Electronics’ nye applikasjonsside skal gi utviklerne de ressursene de trenger for å lære om de nyeste fremskrittene innen motorstyring, og selvsagt de nyeste komponentene Mouser kan by på for bygging av motorstyringssystemer.

Den nye siden inneholder mange ulike ressurser for å oppdatere seg på feltet:

Applikasjonsseksjonen deler motorstyring inn i fem hovedgrupper; Synkrone motorer med ermanent magnet, Børsteløse DC-motorer, Stepmotorer, AC induksjonsmotorer og lLavspennings DC-motorer. Disse kapitlene beskriver bruk og drift av hver motor. Det er tilgjengelig funksjonelle blokkskjema med forklaringer av hver blokk, sammen med en deleliste med tilgjengelige produkter.

Artikkel-seksjonen dekker emner som «Introduction to Rotary Resolvers & Encoders» og «Passive Components for Advanced Motor Control». Det er mulig å legge inn kommentarer og spørsmål til hver av de ulike artiklene.

Produktseksjonen fokuserer på tilgjengelige nøkkelprodukter fra mouser.com som kan sette fart på konstruksjonen av motorstyringssystemer.

I tillegg har de en ressurs-seksjon der man finner applikasjonsnoter, videoer og bakgrunnsartikler innen ulike problemstillinger. Mer om dette finner du på Mouser.com.

Powered by Labrador CMS