Zuken etablerer et kompetansesenter for kjøretøyindustrien i Erlangen, Tyskland. Et området kjent for utvikling og elektronikk.

Zuken åpner transportsenter i Tyskland

EDA-leverandøren Zuken åpner et kompetansesenter for automotive og transport i Erlangen, Tyskland. Målet er å levere verktøy for elektronikkarkitekturer og kabling til OEMer og deres leverandører.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I forbindelse med at Zuken skal utvide kompetanseområdet i  transportsektoren, åpner de et teknologi- og kompetansesenter i Erlangen, kjent som et tysk «hotspot» for utvikling og elektronikk.

Reinhold Blank skal lede det nye forretningsområdet Automotive.

Selskapet etablerer seg i et innovasjons- og inkubasjonssenter med et team med lang erfaring i elektro- og elektronikkteknikk for bilindustrien, heter det i en melding fra selskapet.

Samtidig har de utnevnt Reinhold Blank til Business Director Automotive. Han vil få ansvar for utvikling av dedikerte løsninger for bilindustri, spesialkjøretøyer og et bredere transportmarked.

Sentralt i tilbudet de skal gå ut med er programvaren Cabling Designer for kabling og kabekonfeksjon. I tillegg EDA-løsninger for elektronikk rettet mot bilindustrien, som CR-8000.

Powered by Labrador CMS