Jacob Christensen-Røed og Richard Pettersen i Virinco bak prisen «Automated Test Product of the Year». Tom Andreas Lomsdalen fikk vi bare sett ryggen på fordi han var opptatt med en potensiell kunde. Slik hadde det vært hele dagen etter at prisen ble kjent.

Virinco vinner pris i USA

NI Week 2014: Norske Virinco fikk National Instruments pris «Automated Test Product of the Year» som ble delt ut under NI Week i Austin. Prisen ble gitt for deres nettskytjeneste skyWATS.com.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Tjenesten skyWATS.com er en nettskybasert løsning av WATS, en løsning for innsamling og overvåkning av testdata i produksjonsbedrifter.

– Vi er svært stolte av denne anerkjennelsen av arbeidet vi har gjort med løsningen. Vi har allerede vist at våre eksisterende kunder har spart betydelige beløp med vårt system, siden det viser i sanntid mulige problemer i produksjon, hvor som helst i verden, sier Jacob Christensen-Røed, adm. direktør i drammensbedriften Virinco AS.

Bedriften stiller med egen stand på NI Week, og vi kunne med selvsyn se at prisen allerede har ført til stor interesse fra de nær 3500 deltakerne på arrangementet. – Vi har hatt møter med interessenter hele dagen, sier Christensen-Røed, noe vi kan bekrefte, det var umulig å få tatt bilde av alle tre samtidig i løpet av den halvtimen vi var på standen.

Powered by Labrador CMS