Spesialelektronikk hos Avnet Memec

Avnet Memec er utpekt til europeisk distributør for det amerikanske firmaet e2v Inc, som spesialiserer seg på romfart og andre høypålitelighetsmarkeder.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Avnet Memec har utvidet sin distribusjonsavtale med e2v Inc.  Ifølge den nye avtalen skal Avnet Memec tilby støtte over hele Europa for e2v sine høypålitelige romfarts- og forsvarsprodukter. 

e2v Inc har sitt hovedkvarter i Milpitas, California, og regner seg som en ledende leverandør av spesialisert teknologi for høy-ytelses systemer og utstyr til i utgangspunktet det nordamerikanske markedet, der de leverer løsninger, subsystemer og komponenter for anvendelser innen medisin og vitenskap, romfart og forsvar, samt kommersielle og industrielle markeder. 

De leverer bl.a. robuste versjoner av ulike halvlederprodukter, som f.eks. mikrokontrollere, fra kjente leverandører.

– Avnet Memec har alltid hatt et sterkt fokus på romfarts- og forsvarsmarkedet, og et godt samarbeid med e2v.  De spesielle halvlederteknologiene som e2v tilbyr styrker vårt eksisterende utvalg av høypålitelighets minner, analoge og logiske komponenter, sier teknisk merkedssjef i Avnet Memec, Paul Leys, i en kommentar. 

Powered by Labrador CMS