Ny, robust CompactDAQ møtte begeistring her i Austin under åpningspresentasjonen på NI Week.

Robust CompactDAQ-kontroller

NI Week 2014: Det ble møtt med applaus under presentasjonen da National Instruments presenterte den nye CompactDAQ 4-spors kontroller som integrerer en Intel Atom prosessor og nøyaktige målinger i en liten formfaktor.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Nyheten er også mer robust og tenkt brukt i felt. Ved å integrerere prosessor, signalbehandling og I/O i et enkelt CompactDAQ-system, mener NI at man kan redusere total systemkostnad og kompleksitet, samtidig som målenøyaktigheten forbedres.

CompactDAQ-kontrolleren  har en Intel Atom dobbeltkjerneprosessor som kjører enten industristandard Windows Embedded 7 eller NI Linux Real-Time. Ved å sette sammen industristandard operativsystem med LabVIEW systemdesign programvare, skal det være enkelt å flytte LabVIEW-kode fra eksisterende målesystemer til de nye CompactDAQ-kontrollerne. Det finnes over 60 sensorspesifikke I/O-moduler for CompactDAQ som kan kombineres med LabVIEW.

I tillegg til Intels Atom tokjerneprosessor har kontrolleren flyttbart minne basert på SD-kort, integrert CAN/LIN-port, fire C-serie modulspor for tilpasning av forskjellige I/O, som AI, AO og DIO.

Den skal tåle støt og vibrasjon og har et driftstemperaturområde på -40°C til +70C.

Powered by Labrador CMS