Regulerbare DC/DC-moduler

Godt integrerte DC/DC-regulatormoduler med variabel utgangseffekt kan spare verdifull plass på kortet.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Ifølge RS Components kan høyeffektive og programmerbare step-down-strømmoduler gi fordeler innen time-to-market og spare plass sammenlignet med diskrete løsninger.

Distribusjonsselskapet hevder de nå har fått ekslusiv tilgjengelighet på en ny serie med kortmonterte IC-produkter fra Würth Elektronik.
De prisvinnende MagI³C-VDRM-modulene består av en strømforsyning med DC/DC-strømmodus og lite EMI-støy, som omfatter skiftende effekttrinn, passive komponenter og kontrollkretser i en enkelt pakke med lavprofil og lite omriss, og som sparer verdifull utviklingstid for teknikere og reduserer tid til marked.

Serien, som tilbyr høy effektivitet og nøyaktig regulert utgangsspenning, tilbyr et bredt spenningsinngangsområde fra 6 til 42 V DC, utgangsspenning fra 0,8 til 24 V og maksimal utgangsstrøm fra 1 til 5 A i tillegg til innebygde kompenseringskretser og en funksjon for myk oppstart som gjør oppstarten jevn og trygg. MagI³C-VDRM-serien leverer stabil spenning med lav rippel for komponenter som mikroprosessorer, DSP-er, FPGA-er og MCU-er og I/U-grensesnitt. Typiske bruksområder for serien omfatter DC/DC-konvertering for spenningspunkter innen systemers strømforsyninger og innen servere og data-/telekommunikasjon samt markedene for industrikontroll, måleutstyr og underholdningsutstyr.

Tre enheter i MagI³C-VDRM-serien med variabel utgangseffekt dekker 5 til 24 V utgangsspenning og utgangsstrøm på henholdsvis 1, 1,5 and 3 A. To enheter tilbyr 0,8 til 6,0 V utgangsspenning med utgangsstrøm på henholdsvis 2 og 5 A. I tillegg til programmerbar myk oppstart omfatter de tilgjengelige variable innstillingene utgangsspenning, vekslingsfrekvens, standbymodus og justerbar UVLO-beskyttelse (lavspenningssperre). Regulatorene har også integrerte kretser som beskytter mot termisk og elektrisk skade, inkludert beskyttelse mot overoppheting, overstrøm og overspenning, i tillegg til kortslutningsfunksjonalitet for utganger.

Powered by Labrador CMS