LabView 2014 har fått tilegg som for det meste er basert på tilbakemelding fra brukerne.

Ny LabView skal gi større frihet

NIWeek 2014: LabVIEW 2014 som lanseres under NIWeek i Austin, Texas, kommer med 13 nye funksjoner, der det viktigste budskapet er at brukerne får større frihet.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det er nærmest en tradisjon av National Instruments lanserer en ny versjon av LabVIEW under «årets happening», NIWeek. Så også i år.

Den siste versjon av LabVIEW inkluderer 13 brukerdrevne funksjoner som optimaliserer produktivitet i kodingen, utvidet online-opplæring og trening for LabVIEW RIO-applikasjoner inkludert med “active software service”, og nye verktøy fra LabVIEW Tools Network, som LabSocket System fra Bergmans Mechatronics LLC. Dette systemet gir fjernaksess til LabVIEW-applikasjoner fra PC eller mobile nettlesere, uten behov for tilleggsprogrammer i nettleseren eller egen “kjøremotor” på klientsiden.

Det grafiske programmeringsverktøyet har også fått funksjoner som:
DataFinder Federation-teknolog: Brukere kan intuitivt søke data på en lokal lagringsenhet, nettverk eller over hele verden.
Nye innebygde algoritmer: En rikere distribusjon av analyse, inkludert .m-filer for NI Linux Real-Time og bildefunksjoner til FPGAer.
Data Dashboard for LabVIEW: En funksjon som skal gjøre det enkelt å lage mobilgrensesnitt og visualisere innsamlet data, og gjøre beslutninger underveis uten å kontakte eksperter på utvikling av mobilt utstyr.

Det er også blitt enklere å kjøpe tilleggsmoduler gjennom LabVIEW suites, som inneholder LabVIEW-tillegg og komplementær programvare spesifikk for automatisk test, embedded-styring og overåkning, “hardware-in-the-loop” og sanntidstest. I tillegg har LabVIEW 2014 tilgang til datainnsamlingsutstyr, som det nye, «robustifiserte» CompactDAQ-systemet med fire spor (slots); CompactRIO; progamvaredesignede instrumenter som PXI Express 8-kanals høyoppløselig oscilloskop og det programvarebaserte alt-i-ett instrumentet VirtualBench. Disse nyhetene kommer som egen sak litt senere.

Powered by Labrador CMS