Nordisk Testforum ønsker presentasjoner

Forlenget frist for innlevering av presentasjoner og foredrag til NTF Testforum 2014 i Malmö.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Fristen for å levere inn forslag til presentasjoner –Call for Papers – til NTF TestForum 2014 i Malmö – er blitt forlenget, og arrangøren oppfordrer bransjen til å sende innspill nå.

Årets testkonferanse holdes 25. og 26. november på Radisson Blu Hotel, i sentrum av Malmö. I fjor deltok mer enn 70 profesjonelle ingeniører, teknikere og ledere i Tallinn, Estland. Nå håper programkomitéen på enda flere deltagere på årets arrangement.

Forslag og idéer til interessante tekniske innslag og «Best Practice» kan legges inn på denne linken: http://www.nordictestforum.org/cfp 

NTF TestForum er den årlige 2-dagers konferansen for profesjonelle i bransjen for test av elektronikk i de nordiske og baltiske land. Deltagerne er nøkkelpersoner i industrien, såvel som internasjonale leverandører av testløsninger og måleutstyr. Konferansen tilbyr tekniske relevante presentasjoner av metodologier, verktøy, moduler/instrumenter, tilgjengelig teknologi og Best Practice. Det hele er basert på at noen av aktørene er villige til å dele kunnskaper og erfaringer gjennom en kort presentasjon på 20-25 minutter.

NTF ble etablert under TestForum 2001. En gruppe fra den norske elektronikkindustrien hadde nettopp avsluttet et toårigt prosjekt om “Production Test”, og deltagerne ønsket å vedlikeholde nettverket. Desuten var den britiske industriens TestForum representert på konferansen, og man anså at nordiske behov kunne dekkes gjennom en lignende organisasjon. Medlemskapet er gratis. Mer info her: http://www.nordictestforum.org

Powered by Labrador CMS