Mer intelligent OrCAD

Cadence kommer med tre utvidelser av sin serie med OrCAD designverktøy, som skal strømlinjeforme utleggsprosessen og gi bedre produktivitet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Cadence Design Systems lanserer nå flere utvidelser i OrCAD-serien for å øke produktiviteten.

De nye OrCAD-produktene inkluderer OrCAD Engineering Data Management (EDM), et omfattende samarbeids- og administrasjonsmiljø for OrCAD Capture, OrCAD Library Builder, en rask, automatisert komponentbygger, og OrCAD Documentation Editor, et påstått intelligent automatisert dokumenteringsmiljø for mønsterkort.

OrCAD EDM skal kombinere et brukervennlig og intuitivt grensesnitt med design- og datastyringsmuligheter som skal sikre at dataintegritet og prosjektstatus  håndteres riktig gjennom skjemategningsprosessen. Videre tillater EDM å arbeide sammen uavhengig av geografisk plassering. 

Samtidig skal OrCAD Library Builder utgjøre ett enkelt integrert miljø for raskt å kunne lage komplette OrCAD-komponenter ved å hente inn komponentinfo som allerede er tilgjengelig fra nettbaserte kataloger og datablad, ved hjelp av en automatisert correct-by-construction metode.

Powered by Labrador CMS