Legger ned fabrikker

I en større omstruktureringsprosess skal Fairchild Semiconductor legge ned flere av sine fabrikker for fem tommer skiver og redusere vesentlig linjer som produserer skiver på seks tommer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I en melding mandag sier selskapet at de vil stenge produksjons- og sammenstillingsanlegg for seks tommer i West Jordan (Utah, USA) og Penang (Malaysia), i tillegg til den gjenstående femtommer-linjen i Bucheon (Sør-Korea).

Stengingen vil skje i perioden andre til fjerde kvartal 2015. Selskapet understreker at leveransene vil skje uten avbrudd i denne perioden.

I følge Mark Thompson, styreleder og CEO i Fairchild, skal dette tiltaket bidra til maksimal utnyttelse av åttetommer-fabrikkene og redusere kompleksiteten som følger av å ha forskjellige geometrier.

Derfor fortsetter virksomhetene i åttetommer-fabrikkene i South Portland og Mountain Top, i tillegg til seks- og åttetommer-linjen i Bucheon. De fortsetter også drift i sammenstilling og testanleggene i Cebu, Fillipinene og Suzhou, Kina.

Restrukturering og andre kostnader forventes å komme opp i 36 millioner dollar. Når de er ferdig, regner de med å spare mellom 45 og 55 millioner dollar årlig.

Powered by Labrador CMS