Et nytt produkt fra elektronikkdistributøren Elfa Distrelec er oscilloskopet HMO1002, som produsenten Rohde & Schwarz nå går inn i lavprissegmentet med.

Elfa Distrelec med nybegynner-oscilloskop fra R&S

Elfa Distrelec har fått oscilloskopet HMO1002 fra Rohde & Schwarz i porteføljen. Dette er produsentens tilbud i lavprissegmentet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Mikset signaloscilloskopet er tilgjengelig med båndbredder på 50 MHz, 70 MHz og 100 MHz. Lagringsdybden er på 1 Mpts (millioner punkter)og samplinghastighet er på 1 Gs/s (giga samples pr sekund). Den målte aktuelle vertikale følsomheten er 1 mV/div.

Apparatet ble konstruert med hovedvekt på brukervennlighet – der for eksempel  skjermen opptar mer enn 40 prosent av den totale størrelsen.

For kommunikasjon mellom innvevde systemer og omverdenen har apparatet integrert maskinvarestøttet signaltrigging og dekoding med de vanligste protokollene; I2C, SPI, UART, CAN og LIN.

I tillegg har den en prøvegenerator som genererer protokolltelegrammer med hastigheter opptil 50 Mbit/sek. Dette tillater fri programmering ikke bare av prefabrikerte meldinger for støttede serieprotokoller, men også av individuelle signalmønstre med en lengde opptil 2 Kbit pr. kanal.

Powered by Labrador CMS