xDM Design kan håndtere data fra et bredt spekter av kilder, og skal ifølge Mentor kunne fungere som en sentral «designcockpit»

Bedre datastyring i Xpedition

Mentor lanserer ny  Data Management Design løsning i Xpedition, for å sikre bedre flyt, integritet og nøyaktighet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Mentor Graphics Corporation kommer nå med en utvidelse til Xpedition-plattformen, kalt  Xpedition Data Management (xDM). Denne skal ivareta en informasjonshub på tvers av designflyten, som skal håndtere mønsterkortdataene som lages, gjenbrukes, importeres eller frigjøres fra Xpedition Enterprise plattformen. 

Den omfattende løsningen skal håndtere designdata for design under arbeid, og bibliotek- og komponentdata for hele designflyten. xDM Design skal videre sikre nøyaktighet, integritet og sikkerhet for mønsterkortdata brukt i en organisasjon. Dette mener Mentor skal føre til både kostnadsreduksjoner, økt produktivitet og bedre beskyttelse av data i alle steg av mønsterkortutviklingen. 

xDM Design kan håndtere data fra et bredt spekter av kilder, og skal ifølge Mentor kunne fungere som en sentral «designcockpit» for alle verktøy og data som brukes av prosjektdeltagerne. En viktig egenskap er designsporbarhet, som skaper et «familietre», og sporer alle hendelser assosiert med designobjekter. En samarbeidsfunksjon muliggjør teamsamarbeid på tvers av bedriften, og skal gi fullstendig designinnsikt i en nettleser, der det også er mulig å sette inn rødlinjer og merknader for designgjennomganger.  
Løsningen gir også en automatisert innholdsfortegnelse over alle ECAD designmåleenheter—innsamling, sporing, og analysering av tilstandsdata for designet på flere nivå:  designstatus, online risiko, annoteringsstatus, og designbegrensninger, med innlagte søkemuligheter på disse. Mer info her: http://go.mentor.com/data-management

Powered by Labrador CMS