Robust lite nettbrett

Panasonic kommer med robust lillebror av nettbrettet Toughpad FZ-M1.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Toughpad FZ-M1 ble introdusert tidligere i år, og er et robust nettbrett med en tokjerne Intel Celeron N2807 prosessor, 2GB RAM (4GB er mulig), 128 GB SSD og Windows 8.1.

Med den nye lanseringen tilbyr Panasonic en lillebror av Toughpad FZ-M1 til en gunstigere pris. 

Det robuste nettbrettet fra Panasonic har en 7-tommers skjerm, og er designet for å dekke behov innen transport, logistikk, varehus, hotell eller offentlig sikkerhet. Som en standard har Toughpad FZ-M1 Value USB 3.0, Micro SD, Headset, DC-In og microSIM og passer for bedrifter som ønsker å skifte ut sine eldre PDA-enheter.

Nye Toughpad FZ-M1 Value veier 540g og er kun 18mm tynn. Det er i tillegg fleksibelt i form av av konfigurerings-porter, og en integrert forretningsutvidelses-modul. Integrerte muligheter som kan konfigureres inkluderer 4G mobilt bredbånd, GPS og antenne som trenger gjennom kjøretøy. De integrerte mulighetene i forretningsmodulen inkluderer True Serial, LAN, NFC, smartkort-leser, 1D/2D strekkodeleser, UHF RFID og battery hot swap-muligheter.

Nettbrettet skal tåle fall på 1,5 meter, er utstyrt med IP65 beskyttelse mot støv og vann og gir effektiv bruk på temperaturer fra -10 til +50°C. Nettbrettet er en ny modell i Panasonics robuste Toughpad-serie og vil ikke erstatte FZ-M1 som ble lansert i januar.

Powered by Labrador CMS