GUIX Studio autogenererer C-kode for rask prototyping på PC. Her et eksempel på et GUI for et medisinsk apparat.

Enklere utvikling av GUI

Express Logic demonstrerer sitt nye GUIX Studio for raskt og enkelt design av grafiske brukergrensesnitt i innvevde design.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Express Logic, Inc., en leverandør av royalty-fri sanntids operativsystemer (RTOS), lanserer sitt nye GUIX Studio, et rammeverk for utvikling av grafiske brukergrensesnitt (GUI) for innvevde (embedded) systemer.

Løsningen ble første gang demonstrert under embedded world 2014 i Nürnberg.

Nå er GUIX Studio på markedet, og består av et PC-basert, WYSIWYG GUI designverktøy med automatisk kodegenerering for innvevde systemer. Dette skal forenkle GUI-utvikling for bl.a. medisinsk utstyr, forbrukerelektronikk og industrielle styresystemer.

Med dette verktøyet kan utviklerne kjøre en komplett UI-applikasjon på en PC, og lage og demonstrere ulike UI-konsepter og teste skjermflyten for å kunne studere skjermoverganger og animasjoner.

Designeren kan velge, dra og slippe, og endre størrelse på bilder, bakgrunner, hjelpevinduer og andre elementer, uten å måtte skrive så muye som en linje med kode. GUIX Studio skal kunne generere det som trengs for å integrere GUI-løsningen på PCen.

Når den er ferdig, kan den samme koden kompileres og linkes til kjørebibliotekene for GUIX og  ThreadX rsom del av et prosjekt.

Powered by Labrador CMS