En hel uke med signalintegritet

Danske EE-training.dk står bak en ukes kurs i signalintegritet i Stockholm 10.-14. juni. Med seg som kursleder har han fått Lee Ritchey fra Silicon Valley, også kalt Mr. High Speed.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Signalintegritet er en konstant utfordring for elektronikkdesignere av både kretser og mønsterkort. For første gang blir tema viet en hel uke, med forskjellige kurs, fra tre timer etter jobb til tre fulle dager.

Stockholm SI Week arrangeres 10.-14. juni og er organisert av Rolf Ostergaard som kaller seg selv SI Evangelist.

– Gjennom 15 år har metodene som læres på disse kursene hjulpet deltakere til å gjøre ferdig et kort etter bare 1-2 iterasjoner, sier Ostergaard.

For de som vil ha et innblikk i hva signalintegritet (SI) er, er det et tretimers ettermiddsagskurs kalt «Fields and Wave Refresher». Dette er tenkt som en opprfriskning av forståelsen av elektromagnetiske felt og kurver i sammenheng med høyhastighets elektronikk. Kursleder er PhD og professor Johan Jacob Mohr fra Danmarks Tekniske Universitet. Han vil gå gjennom grunnleggende teori med eksempler fra typiske mønsterkortstrukturer.

Johan Jacob Mohr, DTU.
Mr. High Speed, Lee Ritchey.

En annen første gang er et éndags «Stackup Design»-kurs ledet av Lee Ritchey. – Kurset, som ble gitt for første gang i Europa i fjor, trakk fullt hus med 60 deltakere, skryter Ostergaard.

Hovedkurset om signalintegritet går over tre dager og ledes også av Lee Ritchey.

Mer informasjon på www.ee-training.dk.

Powered by Labrador CMS