Emc: Vellykket igjen - Elektronikknett
EMC02
Forberedelser og forfriskninger før avreise fra Lier.

Emc: Vellykket igjen

Bransjens MC-tur ble avviklet i helgen. Vi kan slå fast at det var en vellykket tur igjen. I hvertfall hvis vi skal tro tilbakemeldinger fra deltakerne. Og til neste år er det tiårsjubileum.

Hver tredje helg i august har motorsykkelentusiaster fra vår bransje dratt på tur i ni år sammenhengende. I år var det dessute rekordantall deltakere, hele 31 fordelt på 29 sykler. Dette er nok nær smertegrensen for en slik tur, men det gikk overraskende bra likevel. Årets tur gikk i Vestfold og Telemark, med overnatting i Gautefall høyfellshotell og Rauland høyfjellshotell. Som vanlig var det bedriftsbesøk fredag, denne gang i det praktfulle nybygget til Jotron på Skoppum utenfor Horten.

Været
Fredag var været med oss, og det var mye sol og varme på vei mot Gautefall. Lørdag var det spådd mye regn, men av en eller annen grunn uteble de store mengdene – så i det store og hele var vi svært heldig med været.

Ikke helt smertefritt
Når det er så mange deltakere skjer det alltid ett og annet. Første hendelse var en sykkel som ikke ville gå lenger, før vi nådde Svelvik utenfor Drammen. Da vi tok av fra Jotron, var det nok en sykkel som fikk startproblemer, men med god hjelp og intenst arbeid, kunne de to hente resten igjen i Drangedal. Det er viktig å være «alle mann alle».

Underholdning
Og som vanlig ble det underholdning med sang og musikk, primært fra Jan Erik Hennum, som også er turgeneral, og Stein Erik Bjørnerud, begge fra Freber. Men flere var innom og viste ymse talenter.

Sosialt
Man kan si mye om sosiale medier som Facebook og Twitter, men en mer sosial gjeng enn de som kjører MC i samlet flokk skal man lete lenge etter. Alle passer på å ta vare på hverandre, og om kveldene er det bare moro fra start til slutt.

Museum
Vi skal heller ikke glemme Z-Museum i Treungen. Lørdag var det lagt opp til besøk på dette flotte museet som nok overrasket flere av oss. For mange var det en vandring i barndommen, med biler motorsykler, tråsykler, leker, barnevogner og telefoner. Stor variasjon, interessant og anbefales på det varmeste.

Hjemturen
gikk fra Rauland via Rjukan til Kongsberg der det ble avskjed for denne gang. I dette korte «referatet» vil vi bare minne om at neste år er det tiårsjubileum. Det er med en viss spenning komiteen, bestående av Jan Erik Hennum, Morten Olsson og undertegnede, ser frem til den turen. For det har vel noe med forventninger å gjøre?

Men noen planer er allerede på plass.

EMC04
EMC03
EMC06
EMC05

Kommentarer